Bevásárlás iskolakezdéshez: mit vegyünk?

Ha kezdődik az iskola, minden szülőnek az első dolga egy iskolaszer webshop vagy bolt meglátogatása, hogy bevásároljon kezdésre. Ha te is így tervezel, de nem tudod, hogy mire lehet szüksége gyermekednek, akkor jó helyen jársz.

Hátizsák

A könyvek napi cipelése nem egyszerű feladat, így a lehető legjobb hátizsákot kell venni, hogy megkönnyíti gyermeked mindennapjait. Amire figyelj: olyan hátizsákot keress, ami szivacsos, hogy csökkentse a hátra nehezedő nyomást; több rekeszes hátizsák, hogy lehessen a dolgokat rendszerezni benne; fényvisszaverő hátizsák, hogy a reggeli vagy esti sötétben visszaverje az autók fényét, segítse a biztonságot.

Naptár

Ha gyermeked nem rendelkezik okostelefonnal, akkor egy naptár vásárlása mindenképpen jó ötlet. Ezen lehet vezetni a különböző határidőket, órákat. A legjobb megoldás egy kisebb méretű naptár vásárlása, ami befér a hátizsákba, így mindig kéznél van.

Borítók, címkék

A borítók a könyvek óvásához szükségese, a címkék pedig azért, hogy a gyermek minden tulajdona meg legyen jelölve. Ez segít akkor, ha elveszít valamit, vagy elveredik, összekeveredik egy-két dolog osztálytársak között.

Tankönyvek, segédeszközök

Ezeket általában az iskolától, vagy az iskola ajánlásával lehet megvenni, a lényeg, hogy pontosan azok a könyvek legyenek beszerezve, amit az iskola kér, mert abból fognak tanítani.