Hogy spórolj reptéri transzferen

Az utóbbi időszakban a reptéri transzferek népszerűsége igen csak megnőtt, köszönhetően a kényelmes utazásnak, a 0-24 órás rendelkezésre állásnak. Cikkünkben azt fogjuk bemutatni, hogy tudsz pénzt megtakarítani, amikor reptéri transzfer szolgáltatást veszel igénybe.

Az első lehetőség, hogy előre foglald le a szolgáltatást. Sok transzfer cég ilyenkor kedvezményeket biztosít, mivel számukra is előnyös, ha előre tudják, hogy lesz fuvar. Emellett nem kell sorban állni az utolsó pillanatokban, és reménykedni, hogy találsz jó árú transzfer lehetőséget.

Hasonlítsd össze több cég kínálatát. Könnyen elképzelhető, hogy egy gyors keresés után találsz olyan céget, amely jobban megéri, mint ami elsőre szembe jön.

Ha repülővel érkezel, nézd meg a reptértől távolabbi cégek kínálatát is, mivel ők általában olcsóbban szállítanak, mint amik közvetlenül a repülőtér mellett találhatók.

Egy másik spórolási lehetőség, hogy többen utaztok egy autóval. Ilyenkor a transzfer cégek olcsóbban szállítanak általában, mivel több felé oszlanak az utazási költségek. Ha nem akarsz mindenképpen egyedül utazni, akár idegenekkel is megéri megosztani az autót, hogy csökkenteni lehessen a szolgáltatás díját.