Miért népszerű a reptéri transzfer?

Míg korábban csak külföldön volt jellemző a reptéri transzfer szolgáltatás, mára egyre jobban elterjed hazánk területén is. Nem csak a fővárosban népszerű a szolgáltatás, hanem az ország minden részéről indítanak autókat a budapesti repülőtérre cégek. De vajon mitől ennyire népszerűek? Ezt fogjuk megvizsgálni bejegyzésünkben.

Az egyik legfontosabb tényező természetesen a szolgáltatás ára. A tömegközlekedéshez hasonló áron (és a taxinál, autóbérlésnél olcsóbban) lehet vele eljutni a reptérre. Ha többen utazunk, vagy hajlandók vagyunk megosztani az autót másokkal, még kedvezőbb feltételekhez juthatunk.

Egy másik dolog, amiért népszerű, hogy kényelmesen, problémamentesen utazhatunk. Ha buszozunk, vonatozunk, akkor el kell jutni a megállóhoz, hogy fel tudjunk rájuk szállni, és nem is közvetlenül a reptéren fognak lerakni minket. Ezzel szemben a reptéri transzfer akár háztól házig (egész pontosan a repülőtérig) szállít minket.

Nem kell az utazást szervezni, csak meg kell rendelni az autót, minden másról a transzfer cég gondoskodik helyettünk. Ha autót bérelünk (feltéve, hogy tudunk és szeretünk vezetni), legtöbb esetben akkor is gondoskodni kell a bérelt autóról, ha elérünk vele a reptérre. Itt nincsenek ilyen problémák, mivel a transzfer cég sok esetben visszafelé is tud fuvart szerezni magának.