A paksi Família Panziók, vendégházak

A paksi Família Panziók, vendégházakA mai világban is rendkívül népszerűek a kisebb szállások, rengeteg vannak akik a hotelek helyett a kisebb, családiasabb szállásokat keresik. Ilyen pl. a paksi Família Panzió és Vendégház is, amely nyugodt, csendes környezetben, egész évben családias hangulat várja a vendéket, kikapcsolódni vágyókat.

Paks városa számos látnivalók, szórakozási lehetőséget, programot kínál az ide látogatóknak, így megéri felkeresni a várost. Magyarország egyetlen atomerőműve Pakson működik, látogatóközpontja, múzeuma egyedülálló hazánkban.

A pizzéria melletti panzió 2007 óta várja a vendégeit, négy szobával. A szobák korszerűek, a mai igényeknek megfelelően felszereltek televízióval, klímával, hűtővel, ingyenes internet eléréssel. A panzió melletti pizzériában lehetőség van étkezésre.

Szintén Pakson található a Família Vendégház is, amely szintén 4 jól felszerelt szobával várja az ide látogatókat. Az udvaron lehetőség van parkolásra.

A másik paksi Vendégház három egységből áll: főépület, a kétszintes ház földszintje és az emelete. A főépületben három szobában 8 fő szállásolható el. A kétszintes ház földszintjén és az emeletén, két-két személyes szobában lehet még megszállni, mindkét részleg külön konyhával rendelkezik.