A Pécsi Agroker kínálata

A Pécsi Agroker kínálataHa kijön a tavasz, akkor a legnépszerűbb kereskedők közé tartoznak a mezőgazdasági boltok. Egy ilyen mezőgazdasági bolt a Pécsi Agroker, amely több évtizede szolgálja ki az érdeklődőket, és ma már webáruházzal is rendelkezik.

A Pécsi Agroker elsősorban a kerttulajdonosokat, kertészeket, borászokat és a mezőgazdasági termelőket tűzte ki célközönségként, de természetesen mindenki megtalálhatja itt azokat a szerszámokat, kellékeket, amire otthon vagy egy kertben szükség lehet.

Az Agroker fő termékei közé tartoznak a kerti gépek, melyekre a legtöbb kerttulajdonosnak szüksége van. Ilyen gépek pl. a kapálógépek, fűkaszák, fűnyírók, permetezők, és minden olyan gép, ami a kert, udvar rendezéséhez szükséges lehet.

Fontos kellékei a tavaszi kerti teendőknek a különböző vetőmagok, növényvédők. A vetőmagok elengedhetetlenek minden olyan kertben, amely termelésre van szakosodva, kialakítva. Ilyen vetőmagok pl. a zöldség-, virág- és fűmagok, melyekből szintén széles választékkal rendelkezik a Pécsi Agroker áruháza és webáruháza is. A vetegetés, ültetés után fontos, hogy megfelelő mennyiségű tápanyaghoz jussanak a növények. Ezet a tápoldatok, műtrágyák, növényvédő szerek ugyanúgy megtalálhatók a boltban és a webáruházban egyaránt.

Nagyon fontosak az otthoni és mezőgazdasági munkálatokhoz a kézi szerszámok is, melyeket szintén meg tudunk vásárolni a Pécsi Agroker mezőgazdasági boltban, webshopban.