A Szigetvári Kemping és szolgáltatásai

A Szigetvári Kemping és szolgáltatásaiA Szigetvári Kemping több különböző szolgáltatással áll a látogatók, érdeklődők rendelkezésére. A Kemping fő tevékenységi köre a programhelyszín, programok szervezése, de emellett szállásadással és táboroztatással is foglalkoznak.

A Szigetvári Kemping az egész nyár folyamán programok sokaságával várja a kikapcsolódni vágyókat. Az egyik ilyen programcsoport a nyár labdarúgó eseményeinek közvetítése. Megtekinthető a Kempingben a Bajnokok Ligája döntője és a Nemzetek ligája döntője is. A labdarúgás mellett a főszerepben a zene áll, rengeteg koncert, előadás várja a zene rajongóit a nyár folyamán. A Kemping keretein belül kerül megrendezésre az évente megrendezésre kerülő SzigetVáRock Fesztivál is. Azokon a napokon, melyekre nincs még program szervezve, a Kemping kibérelhető saját rendezvény szervezésére, bográcsozásra, legénybúcsúra.

A rendezvényhelyszín mellett a Kemping szállásként is üzemel, ami különösen előnyös az alig néhány száz méterre található Szigetvári Gyógyfürdő felkereséséhez. A gyógyfürdő a termál víznek és a strandnak köszönhetően népszerű turista célpont, sőt, rengetegen keresik fel a város csak a gyógyfürdő meglátogatásának céljából. Nem csak a gyógyfürdőt, hanem Szigetvár összes többi látványosságát, nevezetességét is fel lehet keresni a Kempingből indulva, nagy részüket szintén gyalogosan.

A Kempingben lehetőség van a nyári Erzsébet táborok lebonyolítására is, melyekhez részletes, egész napos programokkal is kedveskednek a Kemping üzemeltetői.